Rustige dagtochten

Apollo houdt bij de organisatie van 'rustige dagtochten' rekening met veel factoren, er gelden bijzondere 'spelregels' om de dag een topdag te laten zijn.

 

Van belang is om te weten of restaurant, rondvaartboot en/of museum is aangepast voor mensen die slecht ter been zijn en/of met een rollator lopen, of de afstand tussen touringcar en restaurant/rondvaartboot niet te groot is, wel/geen trappen, wel/geen lift, wel/geen aangepast toilet, en ga zo maar door.

 

Daarnaast is een goede planning van de dag van groot belang, er moet genoeg te doen en te zien zijn, maar we gaan zeker niet haasten.

 

 

Rustige dagtochten  zijn dagtochten waar geen 'klim-

en klauterwerk' aan te pas komt. De tochten zijn geschikt voor ouderen. Vanzelfsprekend kunnen rollators mee. Onderin de touringcar passen ook rolstoelen (geen scootmobiel). Indien gewenst kunnen wij onze rolstoeltouringcar (met lift) inzetten.

 

Maar rustige dagtochten zijn geen saaie tochten, zeker niet !

 

Op verzoek sturen wij u onze dagtochtengids toe.

Daarin staan dagtochten naar o.a. de Weerribben, Biesbosch, Museum Dansant, Texel, rondvaart Noord-Holland, Zeeland, Maeslantkering, paardenmelkerij, Broeker Veiling, Ald Faers Erfroute, Westlandse Druif, boomkwekerijmuseum, varen over de Linge, Den Haag, Friese meren, Bad Bentheim, etc. etc.

 

Onze dagtochten zijn van 09.00 tot 18.00 uur, of met diner tot 21.00 uur.

Ook hebben we middagtochten van 13.00 tot 18.00 uur en korte dagtochten van 11.00 tot 16.00 uur.

 

De tochten zijn geheel aan te passen aan uw wensen:

Liever een warme maaltijd tussen de middag ? Dat kan.

Liever een uurtje later vertrekken ? Dat kan.

Liever een meer eenvoudige verzorging ? Dat kan.

 

 

 

 

Apollo Groepsreizen
072 - 50 20 330