Groepsdagtochten

De organisatie van groepsdagtochten is een vak apart. Er moet rekening gehouden worden met veel factoren. Met name onze rustige dagtochten worden gemaakt door senioren en dan gelden bijzondere 'spelregels' om de dag een topdag te laten zijn.

 

Apollo organiseert al ruim 25 jaar groepsdagtochten. Dit kunnen tochten zijn voor personeelsverenigingen, buurthuizen, verzorgingshuizen, ouderenbonden, kerkkoren, damesverenigingen, kunstkringen, etc. 

 

Nogmaals, de organisatie van groepsdagtochten is een vak apart. Welke bestemmingen, welke musea, welke restaurants zijn geschikt voor welk gezelschap.

 

Apollo stelt jaarlijks een groepsdagtochtengids samen (ca. 70 tochten) met daarin, per provincie, een aantal mogelijkheden gerangschikt. Op verzoek sturen wij u deze brochure toe: info@apollogroepsreizen.nl of 072 - 50 20 330.

 

Apollo heeft de dagtochten onderverdeeld in rustig en actief, maar een combinatie is vrijwel altijd mogelijk. Ook hier geldt: wij zijn specialist in het 'op maat' samenstellen van uw dagtocht, waarbij uw wensen en budget de uitgangspunten zijn.

U mag van ons een gedegen advies verwachten.

 

Voor de uitvoering van de dagtochten hebben wij ervaren dagtochtenchauffeurs, die de kneepjes van dit bijzondere vak kennen. 

 

Indien gewenst kunnen wij een rolstoeltouringcar inzetten (voorzien van lift).


 

 

Apollo Groepsreizen
072 - 50 20 330