Stedenreizen

 

Een stedenreis is altijd aantrekkelijk, in ieder jaargetijde en voor vrijwel elk gezelschap. Behalve de in steden vaak aanwezige cultuur en historie biedt elke stad haar eigen specifieke eigenschappen.

Apollo verzorgt, indien gewenst, de gehele reis voor u. Desnoods van de eerste uitnodiging tot de taxi die de laatste passagier naar huis brengt.

 

Het team van Apollo heeft, in de loop der jaren, ook heel wat bijzondere uitjes gerealiseerd, waarbij de wensen van de groep werden gecombineerd met een item op de plaats van bestemmen, bijv. een brandweerkorps dat een kijkje neemt bij een buitenlandse kazerne, een uitgeverij die een rondje 'Da Vinci Code' volgt in Parijs, vertegenwoordigers die 'hun zegje doen' in het Hyde Park in Londen, stripboekliefhebbers die een themareis naar Brussel maken of een bouwbedrijf dat de natuur (vol geisers) nabij Reykjavic gaat verkennen.

Maar natuurlijk is een meerdaagse reis zonder specifiek thema ook goed mogelijk, zelfs meer regel dan uitzondering. Lekker een paar dagen genieten. Wij nemen u de zorg uit handen. U reist per trein, touringcar, vliegtuig of combinatie daarvan. 

 

Vraag u eens, geheel vrijblijvend, een offerte aan bij info@apollogroepsreizen.nl

 

Gegevens die nodig zijn: * gewenste vertrekdatum * gewenste reisduur * indicatie aantal personen * gewenst vervoer * gewenste verzorging (klasse hotel, maaltijden, gids ja/nee, reisbegeleiding ja/nee) * indien bekend: budgetgegevens

 

Heeft u nog geen idee waar u naar toe wilt en hoe u het wilt aanpakken ? Wij zijn graag uw creatieve gesprekspartner !   

 

 

 

Apollo Groepsreizen
072 - 50 20 330