Parijs specialist

Apollo organiseert al vele jaren reizen naar Parijs. Dit zijn reizen per eigen vervoer, per trein, per vliegtuig of, en dat komt het meest voor, per touringcar.

 

Onze reizen staan bekend om de voortreffelijke uitvoering: wij kennen Parijs in al haar facetten. Wij zijn niet voor niets al jaren specialist in Parijs reizen.

 

Tijdens de excursies komen we bij de Gobelins en het Bagatelle, bij de Arc de Triomphe en de Notre Dame. En natuurlijk tonen we u het Louvre en het Musée d'Orsay, maar ook het Musée Carnavalet en de prachtige waterlelies van Monet in de Orangerie.

 

We kunnen een lekker diner voor u organiseren, maar ook een kom uiensoep, of een wijnproeverij, of een groot feest. De organisatie blijft in eigen hadn, we besteden niets uit aan agenten of lokale organisaties: alle kennis die nodig is voor het laten slagen van uw reis hebben we in eigen huis, à la maison, zullen we maar zeggen. 

Dus wilt u met uw gezelschap kort of lang, eenvoudig of luxe, met of zonder maaltijden, met of zonder feest, geef ons uw wensen door en wij verzorgen uw reis tot in de puntjes.

 

Natuurlijk is een reis Parijs ook te combineren met Disneyland Parijs ®. Natuurlijk kan een bezoek aan (één van) beide parken, maar ook slapen, vergaderen, dineren en feesten kan daar uiterst professioneel verzorgd worden.


Offerte aanvragen ?  info@apollogroepsreizen.nl

 

  

Apollo Groepsreizen
072 - 50 20 330